Workshop: Elevator pitch

Workshop: Elevator pitch

Workshop | Elevator Pitch

23 maart
2015
19.00 21.00
Aanmelden

Workshop Elevator Pitch

Je krijgt maar een kans om een eerste indruk te maken…

Veel mensen vinden het lastig om zichzelf op een authentieke, prikkelende manier te introduceren. Toch kan een goede elevator pitch het verschil maken tussen een opdracht/baan krijgen of niet.

Je wilt uiteindelijk dat mensen na jouw introductie

– weten wat jij voor hen kan betekenen
– jou onthouden
– geïnspireerd raken door jou (wat weer leidt tot handelen)

 

De Perfecte Elevator Pitch

Waarom is een Elevator Pitch zo belangrijk? Je hebt ongeveer 1 tot 2 minuten de tijd om jezelf te laten zien en te vertellen wat je kan en zoekt. Door die korte tijd is het belangrijk om je echt te beperken tot de kern. Welk probleem los je op? Waarom willen ze juist jou hebben? Wat wil je dat ze over jou onthouden of wat wil je dat ze gaan doen?

Je vindt het lastig om kort en krachtig je boodschap over te brengen. Hoe zorg je er voor dat je boodschap echt overkomt in korte tijd? In deze workshop leer je de basisvaardigheden van het pitchen en kan je gelijk aan de slag met het maken van je eigen pitch. Je leert hoe je een verhaal kunt vertellen dat echt bij jou past en waarmee je de ander nieuwsgierig maakt naar jou!

Je leert in deze workshop:

– hoe je jezelf onderscheidend presenteert
– hoe je een goede pitch kunt schrijven
– welke houding je gaat helpen je doelen te bereiken
– tips & tricks om te netwerken na een goede pitch

Astrid van Nuus is trainer en loopbaancoach. Ze geeft training op het gebied van transitie proces dat mensen innerlijk doormaken wanneer ze geconfronteerd worden met dergelijke ingrijpende veranderingen , de focus op je loopbaan, solliciteren, netwerken en social media.

 

Reserveer je gratis plek via deze link