Cursus Presenteren

Cursus Presenteren

Praktisch presenteren!

2014
18.00 21.00
Aanmelden

Cursus presenteren

Presenteren kun je leren, ook al heb je weinig tijd. In deze cursus leer je hoe je jezelf of jouw aanbod snel en succesvol presenteert, in woord en beeld.

Startbijeenkomst: Start with Why

Jouw motivatie en drijfveren staan centraal bij alles wat je doet: nieuwe klanten vinden, een website bouwen, je product of dienst presenteren en netwerken. Daarom beginnen we deze cursus met het helder maken van wat jij wilt vertellen. Met een duidelijk verhaal sta je sterker! Coaching: Ingrid Kerr

Kennismodule: Pitchen

Pitchen is een manier om met woorden duidelijk te maken waar je goed in bent. Wat in de VS is begonnen als een promotiepraatje in de lift, blijkt ook in Nederland een zeer succesvolle presentatievorm voor het leggen van zakelijke contacten. Pitchen lastig? Je bent niet de enige die dat vindt, daarom begeleidt coach en talentmanager Sheila Bouwman je in deze module bij het verwoorden van een doeltreffende pitch op basis van jouw talent, doel en motivatie.

Doenmodule: Prezi

Tijdens deze praktische module doe je zowel kennis als handigheid op met Prezi, een online tool voor presentaties. Grafisch ontwerper en docente Jeremine Holt van The Prezi Experience gaat in op de basisvaardigheden: hoe ga je om met het menu, de tekst, het beeld? Hoe importeer je van bestaand materiaal? Na afloop van deze module weet je dit en kun je zelf een professionele presentatie maken.

Data: Drie maandagavonden van 18:00-21:00 uur; de cursus start bij voldoende aanmeldingen.

Locatie: Cybersoek, Timorplein 22, Amsterdam (tel. 020 – 6934582)

Prijs: € 195,-

De modules zijn ook afzonderlijk te volgen: Startbijeenkomst: € 65,-,Kennismodule: € 65,- , Doenmodule: € 75,-

Prijzen zijn exc 21% btw.

Interesse in deelname? Meld je bij ons aan, mail naar: danielle.emans@cybersoek.nl

Aanmelden voor de cursus