Cursus Lifehacking

Cursus Lifehacking

Lifehacking is een combinatie van timemanagement en oefening van de nodige digitale vaardigheden.

2013
15.00 18.00
Aanmelden

De Nederlandse arbeidsproductiviteit behoort tot de hoogste ter wereld. Op het eerste gezicht klinkt dat goed, maar helaas kent het ook een keerzijde. De werkdruk is ongekend hoog en velen hebben het gevoel dat het werk hen overspoelt. Na de cursus Lifehacking van Studio Werk heb je meer grip op je werk, de cursus biedt een combinatie van timemanagement en de juiste oefening van de nodige digitale vaardigheden.

Timemanagement

Timemanagement is meer dan je dag goed indelen, het is een manier van denken. Leer hoe jij ‘de baas’ wordt over alle informatie, prikkels, taken en interrupties in jouw werk. En krijg daarmee een meer voldaan gevoel over je werkdag.

Digitale vaardigheden

In deze cursus krijg je tips over hoe je je agenda beter in kan delen, en e-mails gemakkelijk kan ordenen, wegwerken en bijhouden. Maak kennis met programma’s en manieren waarop je je notities, werkzaamheden en bijbehorende bestanden bij elkaar kunt houden.

Praktisch

Bij deze cursus kom je 3 x 3 uur bijeen, plus een terugkombijeenkomst van 3 uur. Voor groepen is een aangepaste vorm van 1 volledige cursusdag plus een terugkomdag ook mogelijk om te organiseren.

Cursusdata: de cursus wordt georganiseerd bij voldoende aanmeldingen.

Locatie: Cybersoek, Timorplein 22, Amsterdam (tel. 020 – 6934582)

Neem voor prijsopgave en overige vragen contact op met danielle.emans@cybersoek.nl

We organiseren de cursus voor minimaal 8 en maximaal 12 personen.
Aanmelden voor de cursus