Cursus | Geld, Budgetteren en Beheren | 10:00-12:00 (VOL!)

Cursus | Geld, Budgetteren en Beheren | 10:00-12:00 (VOL!)

Cursus: Geld, budgetteren en beheren

16 nov
2015
1000 1200
Aanmelden

DEZE WORKSHOP IS VOL! Je kunt je wel nog aanmelden voor 12:30 en 15:00 uur

Cursus | Geld, budgetteren en beheren

Ben jij ook steeds van plan je financiën nou echt eens goed op een rijtje te zetten? Wil je leren hoe je jouw budget effectief kunt beheren? Of ben je ZZP-er en heb je behoefte eens goed inzicht te krijgen in je financiële administratie? Grijp je kans en ga onder professionele begeleiding van een boekhouder in 5 workshops aan de slag met het beheren en beheersen van je financiën.

Het doel: overzicht krijgen of plannen maken, ook voor een klein budget. Als je kinderen hebt komen ook gezinsafspraken aan bod: welke afspraken maak je over zakgeld, een bijbaantje of geld uitgeven?

De cursus bestaat uit 5 workshops. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op maandag en duren 2 uur. We starten vanaf maandag 16 november en de laatste workshop is op maandag 14 december. Tijdens de workshops krijg je informatie én ga je zelf aan de slag. De cursus wordt georganiseerd in drie groepen. Er is een groep van 10:00-12:00, van 12:30-14:30 en van 15:00-17:00 uur.

Hoe ziet de cursus eruit?

We werken in zo klein mogelijke groepen en zo veel mogelijk op maat. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Inzicht en overzicht in je inkomsten en uitgaven

Elke maand wordt er geld van je rekening afgeschreven en er komt wat bij. Maar hoeveel precies en hoeveel heb je te besteden? Weet je niet precies hoeveel je moet sparen om de uitgaven van komend kwartaal of half jaar te kunnen betalen? Je bent niet de enige. We maken samen een overzicht van je huidige inkomsten en uitgaven.

Budgetplan maken

Bezuinigen, sparen of aflossen? Tijdens de bijeenkomst maak we samen een plan voor de toekomst op basis van je eigen budgetplan. En we bespreken wat daar allemaal bij komt kijken – contact met instanties en automatische overboekingen.

 

ZZP-er en financiën

Wat komt er kijken bij het zelfstandig ondernemerschap wat betreft het bijhouden van je financiën. We kijken naar Do’s en Dont’s en wat er verplicht is en wat niet.

Voor wie?

De cursus is voor iedereen die (beter) inzicht in zijn financiën wil en in Amsterdam woont.

Door wie?

De cursus wordt gegeven door Jan Hajes, boekhouder en Marieke van der Velden, workshopleider geld en opvoeden.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de cursus. Wil je zeker zijn van je plek? Reageer dan snel! Let op, je moet wel inwoner zijn van Amsterdam om deel te mogen nemen. Meedoen is gratis. Meld je hier aan