Workshop: Netwerken werkt!

Workshop: Netwerken werkt!

Hoe bouw je een netwerk en zet je het in om een baan te vinden?

18 mei
2015
19.00 21.00
Aanmelden

Workshop: Netwerken werkt!

70% van de banen komt nooit in de krant, op het internet of in de kaartenbak van het UWV Werkbedrijf. Ze worden onderling vergeven. Dat is de normaalste zaak van de wereld op elk niveau.

Of je nu op zoek bent naar (nieuw) werk, ondersteuning bij een ingewikkeld project, of naar interessante partners voor je bedrijf: een professioneel netwerk is goud waard. Maar hoe bouw je een (nieuw) netwerk op? En hoe zet je het in op het moment dat je het nodig hebt?

Op 18 mei delen twee van onze professionals Astrid van Nuus en Verena Vos – zelf effectieve netwerkers – hun visie en ervaring met netwerken. De bijeenkomst biedt volop ruimte om te oefenen – met elkaar, maar ook met de werkcoaches van Studio Werk. Zij helpen je met gesprekstechnieken, presentatievaardigheden en het voorbereiden van een netwerkgesprek.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop richt zich op starters en jonge mensen op de arbeidsmarkt:
– 0 tot 10 jaar werkervaring
– leeftijd 20-34 jaar

Aanmelden

Meedoen is gratis. Meld je hier aan

 

Astrid van Nuus is trainer en loopbaancoach. Ze geeft training op het gebied van transitie proces dat mensen innerlijk doormaken wanneer ze geconfronteerd worden met dergelijke ingrijpende veranderingen , de focus op je loopbaan, solliciteren, netwerken en social media.

Verena Vos heeft ruim 15 jaar werkervaring binnen het allround HR werkveld en heeft binnen diverse organisaties haar HR expertise kunnen inzetten (Gemeente Amsterdam, ING, Yacht). Verena levert vanaf de start van Studio Werk een actieve bijdrage als werkcoach binnen zowel de Thema als Open Inloop sessies. Opvallend bij Verena is haar gedreven, betrokken en hands-on mentaliteit.