Team

Team

Even voorstellen

Het team Studio Werk bestaat onder andere uit de volgende professionals:

Ingrid Kerr

ingridOnze coachingsrots in de branding is Ingrid Kerr. Zij werkt zelf al meer dan 10 jaar als Interim Manager voor onder andere Yacht, Thomas Cook, XS4ALL, ING, Heinz en Randstad. De talenten van elke medewerker én de organisatiedoelstellingen zijn twee vertrekpunten in haar werk. Met haar praktijkkennis, uitgebreide netwerk en enthousiasme zorgt Ingrid ervoor dat de deelnemers bij de Open Inloop en workshops van Studio Werk met praktische tips én motivatie naar huis gaan.

 

Meta Gerritsen & Monica Grummels

Meta Gerritsen en Monica Grummels werken al jaren samen als trainers en ontwikkelaars van trainingen, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en solliciteren. Ze vullen elkaar goed aan. Meta geeft als zelfstandige verder creatieve workshops zoals ‘Creatief Denken’ en ‘Je leerpatroon in kaart brengen’ en werkt daarnaast als loopbaanadviseur voor een gemeentelijke organisatie. Monica is zelfstandig adviseur op het gebied van opleiden en organisatieontwikkeling en mede-eigenaar van de uitgeverij H&G.

Astrid van Nuus

Astrid van Nuus is trainer en loopbaancoach. Astrid heeft een brede HR achtergrond op het gebied van training en coaching, talentmanagement en HR Consultancy. In haar huidige functie begeleid ze medewerkers die hun baan verliezen. Naast het coachen geeft Astrid trainingen op het gebied van solliciteren, netwerken en het transitieproces (het proces dat mensen innerlijk doormaken wanneer ze geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen). Daarnaast faciliteert Astrid workshops gericht op de elevator pitch, personal branding, kernkwaliteiten, de STAR methode en Social Media. Astrid is energiek en betrokken, dat kenmerkt ook haar stijl van coachen en trainen.

 

 

Verena Vos

Verena Vos heeft ruim 15 jaar werkervaring binnen het allround HR werkveld en heeft binnen diverse organisaties haar HR expertise kunnen inzetten (Gemeente Amsterdam, ING, Yacht). Verena levert vanaf de start van Studio Werk een actieve bijdrage als werkcoach binnen zowel de Thema als Open Inloop sessies. Opvallend bij Verena is haar gedreven, betrokken en hands-on mentaliteit.

 

 

 

 Linda Hendrix

lindalinkedin2 Projectleider Linda Hendrix is sinds begin 2015 bij het project betrokken. Zij plant en coördineert de bijeenkomsten. Ze zorgt dat de deelnemers zich welkom voelen en zoveel mogelijk kennis, vaardigheden en netwerk kunnen opdoen tijdens de workshops en open inloop uren.