Over Studio Werk

Over Studio Werk

Over Studio Werk

Studio Werk is er voor iedereen met vragen over werk. Werk vinden. Werk houden. Werk creëren. Werk leuker en efficiënter maken.

Bij Studio Werk staan werkcoaches klaar om al je persoonlijke carrièrevragen te beantwoorden en kun je deelnemen aan workshops en cursussen. Over solliciteren bijvoorbeeld, of ondernemen. Over netwerken, presenteren of timemanagement. Kijk op de agenda voor het actuele programma en tijdstip.

Een kijkje bij Studio Werk

Het programma Koffietijd maakte in 2012 een item over Studio Werk op locatie bij Cybersoek. Een mooie impressie waarbij bezoekers aan het woord komen en vertellen over de vragen waarmee zij komen.

Studio-Werk bij Koffietijd van Studio-Werk op Vimeo.

Meer Cybersoekprojecten

Studio Werk is een van de projecten van Cybersoek is het Digitale Trapveld in Amsterdam Oost, een plek in de buurt waar je samenkomt om te oefenen, te leren en te experimenteren. Het trapveld staat open voor jong en oud, beginners en meer gevorderden. Iedereen kan gebruik maken onze projecten:

Bij Cybersoek voor Ondernemers kun je terecht voor workshops, lezingen en cursussen voor ondernemers. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je social media inzet om meer opdrachten of klanten te werven, hoe je zelf een digitale nieuwsbrief maakt en verstuurd of een website bouwt en beheert met WordPress.

Open Inloop Taal richt zich op buurtbewoners die hun Nederlands willen verbeteren in alle aspecten. Studenten kunnen er presentatievaardigheden leren, ondernemers krijgen hulp bij het schrijven van een bedrijfsplan en moeders kunnen er terecht voor verbetering van hun taalvaardigheid.

Met individuele (digitale) vragen kan je terecht bij de Open Inloop Computer. Ervaren begeleiders staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen waar nodig. Je kunt binnenlopen bij de Open Inloop Computer op:
– woensdagavond van 19.00 tot 21.00
– vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00
– vrijdagmiddag van 12.30 tot 14.30

Maatschappelijk verantwoord

Studio Werk heeft een gratis aanbod, zoals bijvoorbeeld Open Inloopavonden op maandag, sommige workshops en presentaties. Aan sommige cursussen hangt een prijskaartje, bijvoorbeeld aan het cursusprogramma voor ondernemers. De gemaakte winst komt ten goede aan de stichtingskas van Cybersoek, van waaruit weer laagdrempelige (gratis) workshops kunnen worden georganiseerd voor minder kapitaalkrachtige buurtbewoners. Door mee te doen aan een ondernemerscursus bij Cybersoek ben je dus ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig.